Qendresa është feniratur e veshur bukur, po duket si një zonjë e rëndë në paraqitjen e fundit

Ajo është e njohur për publikun si bashkëshortja e moderatorit, Labinot Gashit.

Është fjala për Qëndresa Bajramin, e cila është gjithmonë e përfolur dhe e pëlqyer sidomos për paraqitjet e saj.

Qëndresa është shumë aktive edhe me postime në rrjete sociale.

Në fotografinë e fundit bashkë me burrin dhe vajzën, ajo po duket si një zonjë e vërtetë.