Pas Shkurtes, Shyhretja i ka prishur raportet edhe me Gilin?

Dy këngëtarët të njohura Shyrhrete Behluli dhe Gili janë takuar në rrugët e Prishtinës.

Një video që po qarkullon në mediat sociale, shihen dy këngëtarët thjeshte duke u përshëndetur.

Kujtojmë se Gili dhe Shyhretja gëzojnë një raport të shkëlqyer.

Shihet qartë se raportet e saj me Gilin nuk janë si ato me Shkurte Fejzën.