Pas kaq kohe, më në fund Festa Qoqaj jep lajmin e madh e të shumëpritur për të

Festa Qoqaj është një nga modelet dhe vajzat më të kërkuara në rrjete sociale.

Por duket se më në fund ajo tregoi sekretin për punën e saj të përkryer.

Janë puthjet e partnerit pas çdo veshje që Festa vesh.

Festa dhe Bonarti, janë një nga çiftet më trendi të momentit që asnjëherë nuk ndahen nga njëri-tjetri.

Pozitiviteti që përçojnë shihet edhe në postime e shumta të Festës.