Pas dasmave e kanagjegjeve të shumta, Lori tregon se ka marrë vendimin e madh

Këngëtarja shumë prezente pran publikut Lori Kaçka ka përfunduar sezonin e mbrëmjeve muzikore më sukses edhe ketë verë.

Ajo ka vendosur ti kaloj disa ditë pushimi jashtë Kosovës dhe Shqipërisë.

Mesa duket këngëtarja do t’i shijoj pushimet në maksimum në mënyrë që të përgatitet për planet e radhës.

Lori ketë verë ka qenë shumë e angazhuar duke punuar për prefektë të reja.