Nuk po mund ta përballojë ndarjen, Lirimi kërkon me ngulm ribashkimin me Lulen

Çifti i njohur Lule dhe Lirim, kaluan shumë sfida së bashku në jetë, por jo edhe ndarjen.

Ata së fundmi bën të ditur se ndanë rrugët më njëri-tjetrin dhe se jetojnë në shtëpi të ndara.

Lirimu tregoi se ndarja ka ardhur nga mosmarrëveshjet mes tyre.

Nga reagimi dhe shprehja e Lirimit, kuptohet se ai është i gatshëm për ribashkim.