Nuk do ta besoni: Kështu dukej Alba Vukaj para se te hynte në ‘Big Brother’

Kështu dukej Alba Vukaj para se te hynte në ‘Big Brother’.

Alba Vukaj është një nga banoret me të përfolura ditëve të fundit në mediat rozë.

Aktualisht për Alben kanë shprehur pelqim të dy djemtë e këtij reality show Lumbadhi dhe Azemi por nga ajo nuk kemi asgjë konkrete.

Alba përveç studimeve qe bënë në mjekis në shtetin e Kanades, ajo merret edhe me ‘Instagram’ ku njihet si blogure.

Bukuria dhe thjeshtësia e Albës ka bërë qe mijëra shikues të qëndrojnë para televizionit dhe të shikojnë atë.