Nëna e Leartës paska një motër binjake dhe ne s’e kemi ditur, nuk mund t’i dalloni nga njëra-tjetra

Drita Jakupi tashmë është një personazh shumë i njohur për publikun.

Ajo është nëna e nuses së famshme të estradës sonë, Learta Jakupit.

Drita është shumë aktive në rrjetet sociale, me postime nga më të ndryshmet.

E në fotografinë e fundit është shfaqur bashkë me familjen, ku ndër të tjera shihet edhe një grua shumë e ngjashme me të.

Duket sikur Drita ka një motër binjake dhe shumë vështirë të dallohen.