Nëna dhe kunata e Leartës shfaqen të veshura me fustana të njëjtë, re e vjehërr po duken si motra ‘binjake’

Drita Jakupi është nëna e Leartës, e cila tashmë është shumë e njohur për ju.

Nënë e bijë janë shumë të ngjashme dhe të bukura.

Drita është shumë aktive në rrjetet sociale, me postime të ndryshme.

Në fotografinë e fundit, ajo shihet me fustan me ngjyra të njëjta me rejën e saj Necën dhe të dyja po duken tejet bukur.