Në pritje të ëmbël, Olta Gixhari gjen emrin për djalin e dytë, ja si do ta pagëzoj

Aktorja Olta Gixhari, është në pritje të një fëmije të dytë, një djalë.

Dje ajo ka iu ka kushtuar pak kohë ndjekësve të saj në Instagram të cilët ndër të tjera e kanë pyetur nëse e ka menduar emrin e djalit të dytë.

‘Çfarë emri do i vendosësh vëllait të Amarit?’

Olta është shprehur se e ka gjetur një emër, por mund t’i vendosi dhe dy të tillë djalit, ku i dihet…