Ndarja nga Andi i ka bërë hajr, kaq bukur është veshur e rregulluar sonte Gresa

Gresa Hoti është modelja e cila u bë akoma më e njohur pas pjesëmarrjes në Big Brother.

Ajo brenda shtëpisë krijoi një lidhje dashurie me Andin.

Mirëpo kjo lidhje nuk zgjati edhe shumë dhe tani të dy po e vazhdojnë jetën e tyre të ndarë.

E në fotografinë e fundit, Gresa shihet e veshur dhe e rregulluar tejet bukur.