Monika i jep këshilla për shëndet Edonës, e shqetësuar me gjendjen e saj

Banorja e Big Brother VIP Kosova, Monika është shqetësuar për gjendjen e Edonës.

“Veten ruaje se nuk ka vlerë tjetër gjë në këtë jetë përpos shëndetit, të gjitha gjërat kalojnë, por të paktën ta kemi shëndetin deri në ditën që vdesim”, i është drejtuar Monika, Edonës.

Ajo më tutje me Adrin dhe Ilirianën foli se ndjehet e shqetësuar për Edonën dhe shëndetin e saj.