“Jam në gjendje me luajt edhe të keqin edhe të mirin”, Monika nuk i beson asaj që e flet Adri

Banori i Big Brother VIP Kosova, Adri ka biseduar gjatë ditës së sotme me Monikën.

Ai ka folur pak rreth karakterit të tij, dhe se si mund ta ndryshojë qasjen nëse i duhet.

“Unë ta luaj të keqin, ta luaj të mirin, jam në gjendje të gjitha me t’i luajt”, është shprehur Adri.

Por këto fjalë të tij, Monika nuk i ka besuar.