Mihrija e Naimi shkojnë mysafirë tek miqtë e tyre, ja ҫfarë muhabeti iu kanë bërë

Mihrije Braha është ndër këngëtaret me të dashura për publikun shqiptar.

Krahas muzikës, ajo vazhdon të jetë shumë aktive në rrjetet sociale.

Mihrija ka kohë që nuk ka sjellë ndonjë këngë të re, mirëpo me postimet e saj gjithmonë e mbanë afër publikun e saj besnik.

Në fotografinë e fundit ajo dhe Naimi shihet se kanë shkuar mysafir tek disa miq dhe ata po iu bëjnë shumë muhabet.