Megi Pojani me foton që s’e ka postuar asnjëherë, tregon arsyen

Moderatorja e njohur Megi Pojani në ‘Instagram’ ka ndarë rubrikën me pyetje dhe përgjigje, ku ka treguar shumë për vetën e saj.

Njëra nga pyetjet ishte se “Na trego një foto që se ke postuar asnjëherë?

Andaj dhe Pojani kështu është përgjigjur “Kam 917599 foto të papublikuar po për të njëjtën arsye pse si kam publikuar skam nerva as t’i kërkoj tani”.

Ani pse poston foto vazhdimisht me ketë kuptojmë se Megi nuk publikon edhe të gjitha fotot e saja.