Me lot në sy dhe e shtrirë në shtrat të spitalit, Rina shfaqet në gjendje të rënduar shëndetësore

Rina Balaj shfaqet në gjendje jo të mirë shëndetësore

Këngëtarja e njohur Rina Balaj ka publikuar disa foto nga jeta e saj.

Ajo teksa rregullohet për videoklipin e radhës nuk është në gjendjen me të mirë.

Shihet duke marrë infuzion, ku është shprehur “Në një fazë të çuditshme të jetës time”.

Kujtojmë se Rina ishte një nga artistet me te kërkuara të verës qe lamë pas.