Lulja me këtë fustan ja paska marrë vëmendjen edhe nuses, thjeshtë mahnitëse

Luljeta Pergjecaj, është bashkëshortja e këngëtarit të njohur, Meda.

pse nuk ka një profesion të veçantë, Lulja është shumë aktive në rrjetin social, Instagram.

Duke qenë se është nënë e katër fëmijëve, Lulja shumicën e kohës e kalon në shtëpi me më të dashurit e saj.

Lulja se fundmi ka publikuar një foto ku shfaqet e veshur me fustan të ngushtë dhe goxha provokues.

Me dizajn të bukur të fustanit dhe e rregulluar me stil, Lulja ja paska marrë vëmendjen edhe nuses.

E Meda do të ‘shkrihet’ kur ta shoh gruan e tij në këtë veshje.