Lirimi thotë se Lulja po e kërkon vdekjen e tij, shfaqet me lot në sy: Askush nuk lodhet për mua

Lulja dhe Lirimi janë çifti i njohur, i cili kanë thënë se tashmë i kanë dhënë fund martesës së tyre.

Lirimi është ai i cili vazhdon të deklarohet, derisa Lulja vetëm po heshtë, shkruan Telalli.info.

Por, Lirimi sonte është shfaqur i mërzitur, ku tha se njerëzit e duan vdekjen e tij, duke aluduar kështu tek Lulja.

Gjithashtu është shprehur i zhgënjyer, duke thënë se askush nuk brengoset për të. /Telalli.info/