Linda shumë e fortë, Santianën e hip mbi dhe bën ushtrime fizike

Linda ka filluar të bëjë ushrime fizike duke mbajtur Santianën.

Derisa ato bëjnë ushtrime Besi i shoqëroi.

Ndërsa banorët i shikonin.