Learta i’a shpreh dashurinë Kushtrimit me këto fjalë

Learta dhe Kushtrimi dje ishin të ftuar në një afeng familjar.

Ata publikuan foto të ndryshme me familjar.

Por, ajo që morri vëmendjen e ndjekësve ishin fjalët e Leartës nën foton ku duket tejet e lumtur pran Kushtrimit.

Për përvjetorin e tyre të shtatë këto ishin fjalët romantike të dedikuara nga Learta:

“Nga të gjitha historitë e dashurisë në botë, e jona do të jetë përgjithmonë e preferuara ime!”

Çifti simpatik po shijonë çdo moment pran njëri tjetrit.