“Këta mendojnë që m’bëjnë nervoz”, Iliriana i rrëfehet për diçka Adrit

Adri dhe Iliriana kanë biseduar për ndodhitë e fundit.

“Unë nuk dua të dal jashtë vetës” tha Iliriana.

Poashtu tha se ”nuk ia jap atë kënaqësi të më nervozojnë”.