Kaderi, temë e diskutimit me zë të ulët në mes të Albës dhe Santianës

Banoret e Big Brother VIP Kosova, Alba dhe Santiana kanë pasur një bisedë me tone të ulta të zërit, derisa ishin të shtrira në dhomën e gjumit.

Temë e diskutimit të tyre ishte banorja e re e kastit, Kaderi.

Për çfarë folën vajzat më konkretisht për Kaderin?