ROBERT

Laureta tashmë është një personazh shumë i njohur për publikun tonë.

Ajo u bë e tillë pas lidhjes me këngëtarit dhe muzikantin e njohur, Robert Berisha.

Laureta u përfol akoma më shumë, kur ajo dhe Roberti vendosën t’i japin fund lidhjes së tyre.

Tashmë duket se ajo ka vazhduar jetën e saj, madje duke krijuar edhe një lidhje të re dashurie.

Përmes postimit të fundit në rrjetin social, Instagram, ajo na ka prezantuar me të dashurin e ri.