Iliriana dhe Adri, çifti i Big Brotherit po bëhen prindër dhe këtë e zbuluan në formën më të mirë të mundshme

Iliriana dhe Adri janë çifti i vetëm i këtij sezoni në Big Brother Vip Kosova.

Ata janë më aktiv duke kënduar, se sa me ndonjë aktivitet tjetër.

Por, duket sikur Iliriana është në pritje të ëmbël dhe duke qëndruar pasive i ka shtuar dyshimet  e fansave.

Madje ajo vazhdimisht vishet me veshje të gjëra, duke shtuar edhe më shumë dyshimet.