Humbi maҫokun e u mërzit shumë, Leonora sapo tregoi vendimin e ri që ka marrë

Këngëtarja e njohur kosovare, Leonora Jakupi është shumë e dashur për publikun.

Ajo u bë pjesë e skenës në moshë shumë të re dhe gjithmonë ka qenë një ndër të preferuarat e publikut.

Leonora vazhdon të jetë aktive në rrjetet sociale duke treguar për jetën e saj.

Pak kohë më parë ajo humbi maҫokun e saj, ajo tashmë ka marrë një maҫok të ri.