“Haku i nanës” projekti i Avdyl Mziut i cili vdiq sot pas një sëmundje të rëndë, që i përloti të gjithë

Pas një sëmundje të rëndë, sot ka ndërruar jetë, këngëtari i njohur nga Skenderaj, Avdyl Mziut.

Në opusin e tij muzikor, Mziu numëron një sërë këngësh dhe popturish.

Derisa ka spikatur me interpretimin e tij në këngën “Haku i nanës”

“Zemrën mos ja plas, prindit që të rriti, krejt botën me pas, për ty i dhemb shpirti”.