Gani Gërmia nuk i ndalet talljet ndaj Bleros: “Ka dalë me grua paradite, pasdite u kthye pa të”

Gani Gërmia tallë Bleron: “Ka dalë me grua paradite, pasdite u kthye pa të”.

Banori i Big Brother VIP Kosova, Gani Gërmia me banorët e tjerë të shtëpisë ka tallur Bleron.

 

Teksa bisedonin Ledi, Ylli dhe Gania se Bleros mund t’i kishte ardhur inati gjatë ‘Prime-it’ të kaluar, Gania u arsyetua se përse atij nuk i ka ardhur inat.

“Paradite ka dal me gru, masdite u kthy vet te shpia, nuk është hera e parë që i hupin senet”, ka thënë Gania