Fjollës i ka bërë hajr trajtimi që bëri muaj më parë, është rikthyer edhe më ‘bombastike’ se që ishte

Pas një kohe të gjatë që nuk ishte mirë me shëndet, Fjolla Morina duket se e ka marrë veten.

Ajo sonte është lajmëruar përmes një fotografie në Instagram.

Këngëtarja e njohur kosovare duket se pas probleme i është rikthyer jetës së saj normale.

E në fotografinë e fundit, ajo po duket më e bukur dhe më atraktive se asnjëherë më parë.