Fifi grua e martuar e nënë e një fëmijë, por zbulon shumë me fustanin super të shkurtër

Fifi është ndër këngëtaret më të dashura dhe më të njohura për publikun shqiptar.

Ajo këtë vit ka pasur risi në jetën personale, duke krijuar lidhje dashurie, e më pas edhe është bërë nënë.

Edhe pas lindjes, ajo është mjaftë aktive në rrjetet sociale, me postime të ndryshme.

Në fotografinë e fundit ajo është shfaqur e veshur me një fustan të shkurtër dhe po duket tejet atraktive.