Fero i është përkushtuar shumë fesë, del me reagim të ashpër për ata që nuk e agjërojnë Ramazanin

Arbenita dhe Fero kanë qenë dyshja më e përfolur gjatë muajve të fundit në vendin tonë.

Ata tashmë i kanë dhënë fund martesës së tyre.

Por, të dy tashmë po vazhdojnë jetët e tyre, të ndarë nga njëri-tjetrit, madje ditëve të fundit dolën lajme se Fero është martuar.

Fero ka një kohë që ka treguar se i është përkushtuar fesë, ndërkaq përmes postimit të fundit ai ka bërë një reagim për personat që nuk e agjërojnë Ramazanin me arsyetimin se kanë punë.