Ende pa e bërë fëmijën e parë, Kiara dhe Luizi bëjnë plane për të dytin

Luizi gati për bebin “nr 2”, i kërkon një djalë Kiarës.

Pak pasi njoftuan se do të bëhen me vajzë, Luizi ka bërë një tjetër kërkesë për Kiarën.

E në Instagram,ai i kërkon asaj që të bëjnë edhe një djalë.

Luizi: “Kiara do ma japësh edhe një çun, se ngela duke kënduar vetëm këngën “Kush ka vajza botën ka”, dua të këndoj edhe këngën tjetër “Të ka baba çun”.

Kiara: “A ta bëjmë njëherë këtë që kemi nisur. Aman se vdiqe për një çun. Do e shikosh kur të lindi vajza se sa do e duash dhe do pendohem unë pastaj, do them pse nuk e bëra djalë që ta mbaja për vete.”