Edona-Shqipes: Pse ma ke frikën?

Edona dhe Shqipja kanë vazhduar të përplasen me njëra-tjetrën.

Në një moment banorja e Big Brother VIP Kosova, Edona iu drejtua Shqipes mënjë pyetje provokuese.

“Pse më tutesh ti mua?”, ishte kjo pyetja e Edonës.

Por një gjë të tillë Shqipja vetëm e ironizoi.