Edona ngacmon Shqipen, i thotë ti nuk di të puthesh, ajo e quan vulgare

Vajzat e Big Brother VIP Kosova, Edona dhe Shqipja po vazhdojnë debatin e tyre.

Edona edhe e ngacmoi Shqipen me disa fjalë.

“Ti nuk di të puthesh”, i është drejtuar Edona, Shqipes.

“Të të puthë unë ty njëherë ty të bie të fikët”, ia ka kthyer Shqipja.

Po ashtu Shqipja e quajti Edonën “vulgare, të pisët, turp të shtëpisë”.