E veshur e tëra me lëkurë, Soni Malaj sapo na prezantoi me veturën e saj super-luksoze

Është ndër këngëtaret më të dashura për publikun tonë, e sidomos për këngët balada të saj të cilat vazhdojnë edhe sot të dëgjohen.

Përveç zërit, Soni Malaj është shquar edhe për elegancën dhe atraktivitetin e saj.

Edhe tani, Soni ka mjaftë fansa dhe është shumë aktive në rrjetet sociale, ku bën postime nga më të ndryshmet.

Në fotografinë e fundit ajo është shfaqur e veshur me lëkurë, duke na prezantuar me veturën e saj luksoze.