duda balje

Deputetja e Kuvendit, Duda Balje është shumë aktive edhe në rrjetet sociale.

Ajo bën postime të ndryshme dhe të shumta në llogaritë e saj.

E postimin e fundit, kësaj radhe ajo ia ka kushtuar familjes së saj.

Duda ka publikuar fotografinë e familjes së kompletuar të saj.