Andrra Destani sapo na prezantoi me vëllain e saj bukurosh, vajzat s’do ta lënë rehat atë

Andrra Destani, është bashkëshortja e këngëtarit të njohur, Sinan Hoxha.

Ajo që kur u martua me atë, vazhdimisht është pjesë e mediave rozE.

E përmes një postimi, ajo ka vendosur që ndjekësit e saj t’i njoftoi me vëllain.

Ai qenka shumë i bukur dhe duket se do të ketë vëmendjen e shumë vajzave.