Do t’i mahnis të gjithë dasmorët, Aida niset për dasmë me fustanin më të veҫantë

Këngëtarja e njohur, Aida Doçi, pak kohë më parë është bërë nënë për herë të parë.

Pavarësisht kësaj, ajo është shumë aktive si me projekte, ashtu edhe në rrjetet sociale.

Madje tashmë i ka filluar edhe mbrëmjet muzikore dhe duhet se nuk e ka ndërmend të ndalet.

E në postimin e fundit, ajo është shfaqur e veshur me një fustan shumë të veҫantë.