Çikës së Remzie Osmanit i ka dalë vera në pikë të dimrit, ajo i ka zbuluar këmbët në këtë të ftohtë

Riola Hamzaj është vajza e këngëtares së mirënjohur, Remzie Osmanit.

Që pas martesës së vëlllait të saj ajo po vazhdon të jetë shumë e përfolur në publik e media rozë.

Ajo është shumë aktive në rrjete sociale e sidomos në Instagram ku bën postime të ndryshme na jeta e saj.

E në fotografinë e fundit ajo shihet se ka zbuluar këmbët dhe po duket tejet bukur.