Çika e Lutfi Hazirit zhvishet komplet, pa pikë turpi publikon fotografi pa të brendshme

Lotina është vajza e politikanit të njohur kosovar, Lutfi Hazirit.

Ajo është një femër shumë e bukur dhe atraktive.

Tashmë Lotina është e njohur për publikun dhe ka një numër të konsiderueshëm të ndjekësve në rrjetet sociale.

Në fotografinë e fundit, ajo shihet pa të brendshme dhe po duket shumë seksi.