Çika e Danit ka dalë në drekë me familjen e saj, por nuk do ta besoni sa shumë paska ndryshuar ajo

Fjanda është vajza e këngëtarit të njohur kosovar, Ramadan Krasniqit.

Ajo u bë e njohur fal famës së babait të saj.

Fjanda është shumë aktive në rrjetet sociale, me postime të ndryshme.

Përmes postimit të fundit ajo ka treguar se ka dalë në drekë me familjen e saj dhe shihet se paska ndryshuar shumë.