Çifti në Big Brother japin lajmin e madh, askush nuk e priste kaq shpejtë

Iliriana dhe Adri janë çifti i cili kanë hyrë në Big Brother VIP Kosova.

Ata duket se edhe pse kanë hyrë brenda, kanë përgatitur këngë më parë.

Çifti do të lansojnë projektin më të ri muzikor edhe pse janë brenda.

Iliriana dhe Adri janë bërë këngëtarë shumë të dashur për publikun.