Bora Zemani është ‘tranu’ krejt, për një fotografi po e rrezikon rëndë jetën e saj

Bora Zemani është njëra ndër moderatoret më të njohura dhe më të dashura për publikun.

Ajo me çdo postim të saj e merr vëmendjen e ndjekësve të saj.

Bora Zemani është shumë aktive në rrjetet sociale, me postime të ndryshme.

Në pamjen e fundit ajo shihet shumë afër një treni, e që duket sikur po e rrezikon jetën për një foto.