Blero thotë se prindërit duhet të kenë më shumë kujdes për veprimet e tyre

Blero ka diskutuar me banorët për personalitetin e tij.

Ai tha se nuk do të jetë shembull i keq për shoqërinë e vajzës së tij, me veprimet brenda shtëpisë së Big Brother VIP Kosova, ndonëse siç tha ai, i tillë është edhe jashtë.

“Ata që janë prind kanë përgjegjësi më të madhe se të tjerët. Ne duhet të jemi shembull për fëmijët tanë, kjo kryhet për 3 muaj dhe çka bërë?”, tha këngëtari.