Blero: Kur të përfundojë BBVK, në mesin e kujtimeve do ta kuptojmë ku jemi

Blero ka thënë se kur të përfundojë edicioni i dytë i Big Brother VIP Kosova, dhe kur ata do të kujtojnë momentet e tyre bashkë, do ta kuptojnë pozicionin e tyre.

Këtë këngëtari ia tha Shqipes, Besit, Albyt dhe Kaderit.