Blerando i rrëfehet Albës: Kam punuar në ndërtim

Alba dhe Blerando e kanë bërë së bashku lojën e mozaikut për çmimin e Prince Caffe.

Ata gjatë kohës që po punonin më mozaik edhe kanë biseduar me njëri-tjetrin.

Blerando në një moment i ka treguar Albës se ka punuar një kohë në ndërtimtari.

“Kam punuar shumë”, është shprehur Blerando.