Blero e mirëpret Ledin në shtëpinë e Big Brother Vip Kosova

Blero e ka pritur banoren e dytë të shtëpisë më të madhe të Big Brother Vip Kosova 2, ajo është Ledi Vokshi.

Ledi – është një vajzë nga Durrësi që jeton në Kanada, por e ka edhe një të veçantë me Kosovën pasi e ka prejardhjen nga këtu.

Blero dhe Ledi kontaktuan me njëri-tjetrin dhe u panë se janë të mahnitur me shtëpinë më të madhe në vend.