“Blerando ka bashku Bleron me Albën”, kush e thotë?

Adri e ka komentuar lojën e Bleros dhe Blerandos në raport me banorët e tjerë.

Ai i tha Shqipes dhe Ilirjanës se Blerando e ka afruar Albyn të qëndrojë  me ta.

“Blerando i ka bashkuar në shoqëri Bleron dhe Albyn, ndërkaq e ka larguar Azemin”, ka thënë Adri.