Armonda e kënaqur me vetën e saj, ekspozon trupin në këtë veshje

Flamuri dhe Armonda janë cifti i njohur në rrjete sociale që kanë bërë bujë për lidhjen e tyre.

Kjo pasi që Armonda ishte shumë më e shëndoshë dhe kanë marrë shpesh kritika duke i thënë së bashkëshorti e do vetëm për ‘letra’.

Megjithatë ata kanë vite që janë bashkë, por që së fundmi ishte Armonda që mori vëmendje të madhe.

Ajo ka munguar për një kohë në rrjete sociale dhe kur u kthye kishte humbur shumë peshë.

E tani Armonda shfaqet e kënaqur me trupin e saj.

Ajo ka publikuar një fotografi ku shfaqet para pasqyrës duke ekspozuar trupin e saj.

Kaq në disponim po duket ajo.