“Armikun më mirë e mbaj afër se mbas shpine”, thotë Alby

Dy konkurrentët e Big Brother VIP Kosova, Blerando dhe Alby, e kanë shijuar pafund shpërblimin e “Vëllait të Madh”, që i shpiu ata në dhomën e sekreteve, ku i pritën tretmanë, darkë e shikim filmi.

E përgjatë shijimit të darkës, nuk munguan as bisedat e thella.

Kësisoj, Alby ka folur edhe për armiqtë, për të cilët ka thënë se dëshiron “t’i mbajë afër, e jo pas shpinës”.