Anita për deklaratën për Ganinë: Pishman nuk i kam ra hiç

Opinionistja e Big Brother VIP Kosova, Anita Haradinaj, ka folur në lidhje me deklaratën e natës “Prime” të kaluar për Gani Gërminë.

Ajo ka thënë se nuk është penduar për këtë gjë, por ndihet mirë që siçu shpreh ajo, Big Brother është komentuar pafund.

“Pishman nuk i kam ra hiç, po më vjen shumë mirë që audiencën e kam qu deri në maksimum.

Big Brother VIP Kosova 2 është komentuar deri në limitet ku s’kalohet më dhe kjo është puna ime, me bë temë Big Brotherin”, është shprehur ajo.