Ani pse po rritet pa baba, vajza e madhe e Lules dhe Lirimit ka këtë talent të madh

Lulja dhe Lirimi ishin drama e ditëve të fundit në vend.

Ata dolën publikisht dhe thanë se ishin ndarë.

Ndërkaq, që të dy janë shumë aktiv në rrjetet sociale, me postime të ndryshme.

Në fotografinë e fundit, Lulja ka treguar se vajza e madhe ka talent luajtjen në kitarë.